Mijn computer of tablet wordt traag, wat is daar dan de oorzaak van.

Heb ik te weinig geheugen vrij? Is mijn computer verouderd? Heb ik de software niet geüpdatet?  Moet ik onderdelen van mijn apparaat vervangen? Moet ik een upgrade naar een nieuw besturingssysteem? Moet ik een extra of nieuwe harde schijf? Wat kan ik met een refurbished apparaat? Welke gadgets zijn zinvol voor mij om aan te schaffen? Help het als ik in de cloud ga werken?

Waar moet ik de oplossing zoeken?

We stellen ons meermaals bovenstaande vragen maar wat is het juiste antwoord?

SeniorWeb Rosmalen geeft u inzicht in mogelijke onderliggende oorzaken waardoor u verder geholpen wordt. Bovendien zullen we u diverse hulpmiddelen en onderdelen tonen. Een nieuwe presentatie over alweer een aspect van de digitale wereld waarmee veel gebruikers worstelen.

Op donderdag 22 februari van 14.00u – 15.30u organiseert SeniorWeb Rosmalen daarom een presentatie in het HEVO-gebouw “de Ontmoeting”, tulpstraat 2-4 in Rosmalen.

Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van de presentatie.

Koffie /Thee word u door HEVO  aangeboden.

Als u deze presentatie wilt bijwonen dan kunt u zich telefonisch aanmelden door te bellen met 06-20356366 of via e-mail: info@seniorwebrosmalen.nl

Indien u zich niet vooraf hebt aangemeld geldt: vol is vol!