Zonnestroom tegen een gereduceerd tarief

De zonnepanelen worden ondergebracht in de coöperatie. Het financiële voordeel van de opgewekte zonnestroom wordt onder de leden verdeeld. De opgewekte groene stroom wordt namelijk tegen een voordelig tarief aan haar leden geleverd. Hierdoor verlagen de leden hun elektriciteitsrekening en werken ze mee aan een duurzamer ‘s-Hertogenbosch.  

Huurders doen mee in de energietranistie
Met name huurders hebben vaak niet de mogelijkheid om zelf zonne-energie op te wekken, maar worden wel geconfronteerd met stijgende woonlasten door hoge energieprijzen.  Doordat deelnemers niet hoeven te investeren, kunnen ook huurders meedoen in de energietransitie. Om de zonnestroom te kunnen leveren wordt samengewerkt met energieleverancier Greenchoice.

Voor in de agenda
Er worden twee informatiebijeenkomsten georganiseerd voor geïnteresseerden:

  • Donderdag 7 maart: SCC de Stolp, Rijnstraat 497, 5215 EJ ‘s-Hertogenbosch
  • Maandag 11 maart: BBS, Graafseweg 52, 5213 AL ’s-Hertogenbosch

Aanmelden voor één van de bijeenkomsten kan via www.onzebrabantstroom.nl/informatiebijeenkomsten

Voor meer informatie en aanmelden als lid: kijk op www.onzebrabantstroom.nl