Het Dementiespreekuur is een nieuw inloopspreekuur van Farent.  Het is bedoeld voor mensen met dementie, mantelzorgers en andere betrokkenen. Je kunt er informatie krijgen over het aanbod van diensten en organisaties binnen Rosmalen met betrekking tot dementie. Het dementiespreekuur is elke woensdag geopend van 10.00 tot 12.00 uur. Je vindt het in Wijkplein Rosmalen, in Perron 3

Dementie is een ziekte met een grote impact op iemands leven. Niet alleen voor jou maar ook voor de directe omgeving. Na de diagnose komt er veel op je af en dan is het fijn dat je voor informatie bij het Dementiespreekuur terecht kunt. Een vrijwilliger denkt met je mee, geeft je advies en kan je eventueel helpen met een doorverwijzing.

Denk aan (mantelzorg)ondersteuning, activiteiten en/of ontmoetingsplekken waar jij of jouw partner/ouder/familielid bij terecht kan.