Na een overweldigende eerste editie zijn we volgende week, op vrijdag 8 maart, weer terug met Den Bosch Soul Night! De tickets gaan hard, we gaan uitverkopen, dus zorg dat je er snel bij bent. Dit wordt een mega funky avond! Dit keer starten we een uur eerder, van 20.00 tot 1.00 uur. Do we need to say more? Soul, funk en disco all night long. We nemen Wicked Jazz Sounds en DJ Nobody Knows dit keer met ons mee. Zij gaan de dansvloer vullen met de met meest funky soul, funk en disco. Niet alleen met DJs, Wicked Jazz Sounds treed op met DJ, live vocalen, saxofoon en trompet.

Funky Vinyl is een DJ-collectief dat in 2016 is ontstaan vanuit een passie voor funky muziek. Wij draaien niet zomaar alleen alle plaatjes die van een DJ kan verwachten op een dansavond. Maar we houden ervan te verrassen door de grootste hits af te wisselen met onbekende parels en hits met een hoog oh ja gehalte.

We kunnen niet wachten tot de 8ste maart. De avond waarop we de dansvloer van het Werkwarenhuis vullen met de mooiste soul, funk en disco.

Voor meer informatie bezoek onze website, e-mail naar info@funkyvinyl.nl of bel de organisator Matthijs Spanjaart.