De wedstrijd zou op voorhand al een zware klus worden voor OJC. SteDoCo, koploper in de derde divisie, maakte al na 9 minuten de openingstreffer. Het veldoverwicht werd door een treffer in de 15e minuut benadrukt. Op beide goals was niets op aan te merken. De 0-1 werd schitterend binnen gekruld en de 0-2  was een prima afstandsschot.

Na de thee zakte OJC nog verder terug, desondanks vergrootte SteDoCo de voorsprong na een klein halfuur, naar 0-3. OJC deed via, de van een blessure teruggekeerde Niels Mulder, nog wat terug en scoorde de 1-3. Door een laat doelpunt van SteDoCo werd de eindstand 1-4. Daar was niets op af te dingen.

Volgende week gaat OJC op bezoek bij middenmoter Kloetinge, de nummer 9 van de ranglijst. Een tegenstander waar wellicht iets te halen valt.