Wegens overmatige belangstelling op vrijdag 1 maart j.l. waardoor we niet iedere belangstellende konden toelaten tot de geplande presentatie is besloten tot een tweede presentatie.

Iedereen heeft digitale bezittingen. Mensen bellen, betalen, mailen en leven via hun digitale apparaten. Maar wat als iemand plotseling overlijdt? Hoe kunnen nabestaanden bij belangrijke bestanden met emotionele of zelfs financiële waarde, als zij geen wachtwoord of code hebben?

SeniorWeb Rosmalen verzorgt op donderdag 14 maart om 14.00 uur opnieuw de  presentatie over digitale nalatenschap. Er zweeft ongelooflijk veel informatie van ons op het internet. Vraagt u zich ook wel eens af wat daar mee gebeurt als u er niet meer bent? Wilt u uw nabestaanden onnodig gezoek en vervelende berichten besparen? In een presentatie van 1,5 uur praten wij u helemaal bij over dit onderwerp!

U bent welkom van 14.00 – 15.30 uur in het HEVO gebouw “de Ontmoeting”, Tulpstraat 2-4 in Rosmalen. Deelname is gratis. Koffie of thee wordt u door HEVO aangeboden.

U kunt zich aanmelden door te bellen met tel. 06 20 35 63 66 of via e-mail: info@seniorwebrosmalen.nl

Meld u tijdig aan om teleurstelling te voorkomen.