Op woensdagavond 20 maart 19.30 organiseert Stichting Estia een lezing over Paranormaliteit, Hoogsensiviteit (HSP) en Heldervoelendheid’ met parapsycholoog Richard Krebber.

In deze lezing worden de parapsychologische en de psychiatrische visie op paranormaliteit, HSP en heldervoelendheid besproken. De parapsychologie en de psychiatrie staan met betrekking tot deze onderwerpen op gespannen voet met elkaar. Bepaalde ervaringen en verschijnselen worden door     de psychiatrie als ‘psychopathologisch’ gezien met therapie en medicatie als oplossing terwijl de parapsychologie ze bestempelt als ‘buitenzintuiglijk’ met een juiste differentiaal diagnostiek (is differentiëren tussen verschillende mogelijke diagnoses) en coaching als oplossing.

Ben je zelf HSP, heldervoelend of paranormaal begaafd of ken je iemand in je omgeving die dat is, dan zal deze avond verhelderend zijn. Richard Krebber publiceerde talrijke artikelen over parapsychologische- en spirituele onderwerpen en schreef diverse boeken.

De lezing vindt plaats in Ons Trefpunt, Rosmalen op woensdagavond 20 maart en begint om 14.00 uur en kost € 15,-. Aanmelden kan via aanmelden@estia.nu