Op zaterdagmiddag 23 maart organiseert Stichting Estia een interactieve lezing met als thema: Sensualiteit, intimiteit, levenslust en levensloop met Henriette Versteijnen. De viering van een intieme relatie is de grootste schoonheid van de liefde terwijl dit niet altijd zomaar gemakkelijk te realiseren valt. Er is vaak schaamte en onwetendheid over hoe vervullend een bloeiende intimiteit, sensualiteit en seksualiteit is voor een mens. Hoe wil ik beminnen en bemind worden. Of hoe eenzaam is het dat ik dit niet kan of durf te leven. Hoe kan ik liefdevol zijn voor mezelf als ik alleen leef.

De levenspuzzel in dit domein gaan we in deze lezing aanraken.  De waardigheid van contact en verbinding. Henriette Versteijnen van www.reconnect-to-eros.com is seksuoloog, lichaamswerker en relatietherapeut. Zij begeleid vrouwen, mannen, stellen en geeft bijscholing aan o.a. GGZ-professionals. Het wordt een interessante middag met de inspirerende verkenning van de sensuele, emotionele, relationele en zelfs spirituele dimensie van het leven.

De lezing vindt plaats in Ons Trefpunt te Rosmalen op zaterdagmiddag 23 maart en begint om 14.00 uur. De kosten van deze interactieve lezing bedragen € 12,50. Aanmelden kan via aanmelden@estia.nu en meer informatie is te vinden op www.estia.nu