Onder fraaie weersomstandigheden liep OJC Rosmalen zaterdag tegen het alweer tiende gelijkspel aan. Tegenstander Kloetinge scoorde in de 20e minuut door een fout van keeper Luuk Vogels de 1-0. Zowel OJC als Kloetinge kregen vervolgens over en weer kansen, maar voor de rust werd er niet meer gescoord.

De tweede helft gaf een ander beeld. OJC werd sterker. Op aangeven van Job Viellevoye kopte Rick Wels op fraaie wijze de gelijkmaker tegen de touwen. Het had niet veel gescheeld of de buitenspeler had een tweede keer gescoord, maar zijn inzet eindigde aan de verkeerde kant van de paal.

Ook Lex van Dijk kreeg in de extra tijd nog een mogelijkheid om de drie punten mee naar huis te nemen, maar hij schoot de vrije trap over.

Komende UITwedstrijd:  Zondag 14.30 uur  SV Meerssen – OJC Rosmalen