Ook zondag 17 Maart heeft uw Ros Radio programma Thuis In Rosmalen weer een mooie in interessante inhoud.

Allereerst komt Iris Havekes aan het woord. Zij is projectleider van de Autipowergirls. Een project wat zich richt op jonge meiden met autisme of autistische kenmerken. Deze dames zijn onder begeleiding aan het kickboksen en maken contacten met anderen. Een project wat al loopt en nu al succesvol is.

Thomas Timmer, ondernemer en muzikant, heeft mooie verhalen over zijn onderneming en legt uit waar zijn liefde voor muziek vandaan komt. Hoe kan de zorg veel tijd besparen met een app, en wat heeft Albert West te maken met het leven van Thomas?

Luister aanstaande zondag van 13.00-14.00 uur naar Ros radio!

Veel luisterplezier!

Techniek: Herman Hubers

Presentatie: Hans Breuer

Deze Thuis in Rosmalen wordt uitgezonden op 17-3-2024 op Ros Radio van 13.00 tot 14.00 uur. De Ros is te beluisteren op https://www.ros-radio.nl/ en kanaal 43 als geluid achter de Ros Kabelkrant.

Tevens opnieuw te beluisteren op ros-radio.nl Uitzending Gemist.