Het maakt niet uit of het een zomermaand is of een ander seizoen, maar bij Zorgcentrum Annenborch is altijd iets te doen en zo kende Maartje van de Sande, een kleindochter van twee vrijwilligers die enkele dagen per week de handen uit de mouwen steken om bewoners op een of andere manier te helpen met de dagelijkse beslommeringen, wel iemand die iets kon betekenen voor de bewoners en het personeel van Zorgcentrum Annenborch.

En zo werd er op zondag 17 maart in de Gasterij “De Hoef”, hét restaurant van Annenborch, vanaf 14.00 uur door Tijn Kuiters een ware karaokemiddag gehouden en werd er aan de hand van lijsten liedjes aangevraagd die door de zanger voor feesten en karaoke, die ook geschikt zijn voor ouderen, een gezellige middag georganiseerd.

Tekst en foto’s Ted van der Loo  –  ROS App