In zichzelf veranderd; oude verhalen vanuit een modern perspectief

Op vrijdagavond 12 april is verteller Paul Groos te gast, met oeroude verhalen uit de klassieke mythologie. Verhalen over menselijke emoties en dilemma’s die we allemaal kennen en die zelfs na duizenden jaren niet veranderd zijn.

Gewoon man, gewoon vrouw. Maar wat is dat: vrouw, man? Wat als je allebei bent? Of geen van beiden? Iets ertussenin? Paul heeft niet meteen de antwoorden, maar wel verhalen. Oude, mythologische verhalen. Want praten over gender en geslacht dat gebeurde duizenden jaren geleden ook al. Paul vertelt die verhalen, met een knipoog naar de actualiteit. Mild, met humor, over gewone bijzondere mensen.

Het vertelbedrijf van Paul heet Tellus Storytelling www.tellusstorytelling.nl  Met een groot repertoire aan verhalen treedt hij op door het hele land.

Voor de pauze worden we getrakteerd op een paar mooie korte verhalen van verschillende vertellers. Het wordt een boeiende avond, met een fijn gevarieerd programma.

We zijn te gast bij WayUp Consultants  aan de Torenstraat nr. 6b in Den Bosch. De locatie is boven, er is ter plekke geen lift, helaas.

We beginnen om 20.00 uur, zorg dat je er op tijd bent. Je bent meer dan welkom.

De entree is €10,00 contant af te rekenen bij binnenkomst. Koffie en thee zijn gratis.

Voor meer informatie www.hetlopendevuur.nl  |  Contact:  info@hetlopendevuur.nl