Parkeergarage Wolvenhoek is aan onderhoud toe. Daarom is de parkeergarage tijdelijk gesloten vanaf donderdag 11 april om 23.00 uur. De verwachting is dat de werkzaamheden ongeveer 2 maanden duren.

Vanaf 9 mei zijn de eerste zeven verdiepingen van de parkeergarage weer open. Het aantal beschikbare parkeerplaatsen is dan beperkt en het is dan nog niet mogelijk om voertuigen elektrisch te laden.

Medio juni kan de parkeergarage weer volledig gebruikt worden. Eind mei wordt de precieze openingsdatum bekend. De fietsen- en scooterstalling is de hele periode geopend zoals je gewend bent.

Onderhoudswerkzaamheden

De onderhoudswerkzaamheden bestaan uit herstellen van constructie van hellingbanen, plaatselijk herstel van de verdiepingsvloeren, schilderwerk van trappenhuizen en diverse andere onderhoudswerkzaamheden.

Waar kan ik parkeren?

Breng je een bezoek aan de stad met de auto in deze periode? Bekijk op de website van Visit Den Bosch de mogelijke parkeergarages rondom de binnenstad. Als je langer dan twee uur in de stad blijft, dan is parkeren op een P+R transferium goedkoper.