De Stichting SeniorWeb Rosmalen is nauw gelieerd aan HEVO en heeft domicilie in de bestuurskamer van HEVO. Al bijna 25 jaar verzorgt de stichting ICT-onderwijs voor senioren in de vorm van cursussen, inloopochtenden, leren aan huis en maandelijkse presentaties in de Ontmoeting. Wij doen dit niet alleen in Rosmalen, maar ook in Den Bosch in nauwe samenwerking met Huis73.

In het bestuur is een vacature ontstaan voor onderwijs coördinator. Hij/zij geeft leiding aan het vrijwilligersteam (ongeveer 25 personen), ontwikkelt in samenwerking met collega’s nieuwe producten en onderhoudt samen met de voorzitter de contacten met Huis73 en andere relevante organisaties. Het bestuur bestaat uit 4 leden.

Heb je ICT-kennis en vindt je het leuk een bijdrage te leveren aan ICT-ondersteuning van senioren neem dan contact op met de voorzitter Bert van Strien. b.vanstrien51@gmail.com of 06-10 91 49 75