Thema: Hoe wil ik dat er met mij en mijn dementie wordt omgegaan?

Wanneer u de diagnose dementie krijgt gebeurt er veel. Uw leven staat ineens op zijn kop.

Het is op dat moment en ook gedurende het gehele proces daarna belangrijk dat uw omgeving op een voor u passende wijze met u omgaat.

Bijvoorbeeld: ‘corrigeer mij niet te veel’, dat confronteert mij vooral met wat ik niet meer weet of kan. Ook in het leven van uw naaste gebeurt er veel. Hoe kan deze op een goede manier met uw dementie omgaan? Hoe kan uw naaste u het beste benaderen? En wat kan uw naaste beter niet doen? We gaan deze avond in gesprek met iemand die de diagnose dementie heeft.

Er is daarnaast ruimte om met elkaar ervaringen, ideeën en tips uit te wisselen.

Praktische informatie:

Het Alzheimer Café vindt plaats in het restaurant van woonzorgcentrum Vivent De Hooghe Clock      op de Klokkenlaan 85 in ’s-Hertogenbosch. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma start     om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. De toegang is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de gespreksleiders:

Marieke Soontiëns, psycholoog Vivent, 088 – 163 74 50 (secretariaat) en

Ghis Boot, casemanager dementie, 06 – 22 99 50 76

Of kijk op de website van Vivent www.vivent.nl.