Oss Cultureel haalt graag cultuurmakers met Osse roots, terug naar Oss.

Zo ook in dit geval, Ruben heeft in Oss gewoond. Inmiddels is hij koorleider in uiteenlopende  groepen en genres. Hij werkt met zowel vaste groepen als projectensembles en een graag geziene workshopleider bij koren in Nederland en Europa.

Zangers en zangeressen gezocht voor een uniek muzikaal avontuur!

Oss Cultureel is op zoek naar gepassioneerde zangers en zangeressen (m/v/x en alle leeftijden!) die deel willen uitmaken van een eenmalig projectkoor voor de grootschalige theaterproductie De Vorst van Oss. Het koor zal twee speciaal gecomponeerde nummers zingen tijdens de voorstelling, onder de bezielende leiding van koordirigent Ruben Smits. Ondertussen zal je deel uitmaken van een indrukwekkende theatervoorstelling met een cast en crew van meer dan 100 mensen.

Het is belangrijk dat je op de repetities en generale aanwezig kunt zijn en beschikbaar bent op alle voorstellingsavonden en -dagen. De Repetities zijn op 1, 5, en 12 september en de generale doorloop is op 24 september. De voorstellingen vinden plaats op 26 t/m 29 september en 2 t/m 6 oktober. We verwachten dat je voldoende ervaring hebt om ook thuis te kunnen studeren op basis van midifiles. Meld je snel via cast@osscultureel.nl aan en ontvang het inschrijfformulier om jouw stemgroep (SATB) en zangervaring te delen. Laat dit muzikale avontuur beginnen en maak samen met ons van De Vorst van Oss een unieke beleving!