Punten pakken in deze wedstrijd was een must voor de Rosmalenaren. Vanaf de aftrap werd duidelijk dat OJC naar Oss was gekomen voor de volle winst. In de 11e minuut werd dit bevestigd door de openingsgoal van Tom Pijnenburg 0-1. Dat Oss in de 27e minuut de gelijkmaker scoorde, deerde OJC niet. Via een strafschop in de 39e minuut scoorde Mouad Hassan de 1-2. Doordat een speler van Oss vlak voor rust een rode kaart kreeg, speelde OJC na de thee tegen 10 man verder.

De tweede helft zal voor veel toeschouwers nog lang in de herinnering blijven. Lex van Dijk troefde  de keeper van Oss tot tweemaal toe af met een trap van eerst, net voor de middellijn en een minuut later deed hij het nog eens dunnetjes over, maar nu vanaf eigen helft 1-4. Je moest erbij zijn geweest om het te geloven, wonderschoon. Uiteindelijk maakte wederom Tom Pijnenburg er nog 1-5 van.

Met nog 4 wedstrijden te gaan, is deze overwinning een geweldig mooie opsteker.

Volgende wedstrijd:  Sportpark De Groote Wielen – Zaterdag 4 mei 16.00 uur  OJC – Baronie