Op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) organiseert de Stichting Michael Post Foundation een rolstoeldanswedstrijd in Sportiom. Voorafgaand aan de wedstrijd ‘s-Hertogenbosch Danst willen wij iedereen kennis laten maken met deze tak van sport door het geven van een clinic rolstoeldansen.

De stichting hoopt via deze weg meerdere rolstoelgebruikers te bereiken. Niet alleen rolstoeldansen op wedstrijdniveau maar ook op recreatief niveau kan een hele leuke sport zijn. Je kan hier zowel als rolstoelgebruiker maar ook als valide staande danspartner aan deelnemen.

Hier zijn geen kosten aan verbonden en vooraf aanmelden is niet nodig. Deze clinic wordt gegeven door een Nederlands en Belgisch kampioen rolstoeldansen. De Clinic is van 12.15 – 13.00 uur. Aanvang 12.00 uur in de sportzalen van Sportiom. Wij hopen veel deelnemers te mogen begroeten.