De Lions van EXEMPEL THE BAND zijn in het koningsdag-weekend afgereisd naar Duitsland om deel te nemen aan de grootste Taptoe organisatie van Duitsland; de Musikparade. In dit weekend hebben de muzikanten hun nieuwste show ‘Guilty Pleasure’ getoond aan in totaal zo’n 14.000 toeschouwers.

Tijdens Taptoe `s-Hertogenbosch is Exempel op 15 en 16 juni te zien en te horen vanaf een prachtige nieuwe locatie: de Parade in hartje ’s-Hertogenbosch. 

’s Middags maken maar liefst zo’n 11 orkesten – met samen al snel 500 muzikanten – hun opwachting tijdens de streetparade. Deze is gratis toegankelijk!

De route is als volgt: Start Choorstraat hoek Clarastraat – Hinthamerstraat – Markt – Schapenmarkt – Achter het Verguld Harnas – Achter het Stadhuis – Verwerstraat – Oude Dieze – Triniteitstraat – Einde Parade met aansluitend defilé