Het leukste meiden- en vrouwenvoetbal toernooi van Brabant is weer van start. Met honderden deelneemsters en tientallen teams uit diverse landen, waaronder Duitsland, Denemarken, Tsjechië, Zweden, België, Frankrijk, Engeland en natuurlijk Nederland, is dit super evenement altijd weer een mooi moment om naar uit te kijken. Om de alweer dertiende editie extra kracht bij te zetten is er gekozen voor een passend thema: ‘We are the world’

Daarnaast is het dit jaar een bijzondere editie omdat Mensch Arbeidsrecht Advocatuur trotse naamsponsor is geworden op de jaarlijkse veilingavond van v.v. OJC Rosmalen.

Dit maakt deze editie dus de Mensch Arbeidsrecht Advocatuur Brabant Girls Cup 2024!

Op donderdag 9 mei is het toernooi traditiegetrouw gestart met de BGC Parade en een feestelijke opening, waarbij de teams zijn voorgesteld en de winnaars van de beste spandoeken en yells gekozen door een deskundige jury. Deze jury bestond uit niemand minder dan de echte kenners van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur. Op vrijdag 10 mei is het tijd voor de meiden en vrouwen om te voetballen, met poulewedstrijden en tal van andere activiteiten, zoals de voorronden van de Lunenburg Wasmachine Cup.

Op zaterdag 11 mei worden er ook nog wedstrijden gespeeld, inclusief de spannende finales, waaronder die van de Penalty Cup! Na de prijsuitreiking en de sluitingsceremonie kunnen de teams net zoals andere jaren weer deelnemen aan de BGC BBQ, waar iedereen samen met haar team kan genieten van heerlijk eten van Vers Vleesboerderij Savelkouls en kan napraten over de geslaagde toernooidagen.

Op beide speeldagen is het sportpark gevuld met leuke activiteiten en gezelligheid voor de dames en de supporters. Neem een kijkje of waag een gokje bij de tombola, waar altijd een prijs te winnen is!

Foto’s Henk Hubers