Vanaf vandaag zijn alle vrijkomende sociale huurwoningen in de regio Noordoost-Brabant en

Gennep te vinden op één website.

Vanochtend om 9.00 uur ging de website www.thuispoort.nl live. Thuispoort is een samenwerking van acht woningcorporaties: Area, BrabantWonen, Charlotte van Beuningen, JOOST, Mooiland, Woonmeij, Woonveste en Zayaz. Inschrijven en verlengen is gratis.

Activeren inschrijving

Woningzoekenden die al bij een of meer van de deelnemende woningcorporaties zijn ingeschreven, nemen hun inschrijtijd mee naar Thuispoort. Ze krijgen vóór 22 mei allemaal een bericht met informatie om hun inschrijving bij Thuispoort te activeren.

Studentenwoningen

Voor studenten is er een aparte website: www.thuispoortstudentenwoningen.nl.

Meer informatie:  www.thuispoort.nl  info@thuispoort.nl  085 33 03 550

Geef een reactie