Hebt u het ook altijd al gewild ? Eenvoudig en handig een fotoboek voorbereiden, de mooiste foto’s maken en ten slotte na een tweede presentatie waarin u de nodige handreikingen krijgt aangereikt om het mooiste fotoalbum te maken?

SeniorWeb Rosmalen biedt u een drieluik aan bestaande uit een presentatie over de voorbereiding, een presentatie over het maken van het fotoalbum en ten slotte bieden we tegen een kleine vergoeding een workshop aan waarbij wij u begeleiden bij het maken van uw eigen fotoalbum.

De eerste presentatie bieden wij u aan op donderdag 23 mei. We behandelen dan vragen als: Wat leg je vast in een fotoalbum, welke ingrediënten dient een fotoalbum te bevatten, welke formaten zijn er zoal en welke programma’s kunt u zoal gebruiken.

In de presentatie op vrijdag 4 oktober, als u uw foto’s hebt gemaakt gaan we in op vragen als: welke aanbieders van fotoalbums zijn er ? Welk plan maakt u bij het bepalen van de inhoud van het album en hoe gaat u te werk. We behandelen het gebruik van Albelli als een van de mogelijkheden.

De workshop waarin we u begeleiden tot het maken van uw eigen product wordt als derde stap aangeboden voor kleine groepen.

Op donderdag 23 mei van 14.00 – 15.30 uur bent u van harte welkom in het HEVO gebouw “de Ontmoeting”, Tulpstraat 2-4 in Rosmalen. Deelname is gratis. Koffie of thee wordt u door HEVO aangeboden. 

U kunt zich aanmelden op tel. nummer: 06 20356366 of  per e-mail: info@seniorwebrosmalen.nl

U kunt ook gewoon binnenlopen maar dan geldt: vol is vol.