Op een goed gevuld sportpark De Groote Wielen heeft OJC deze cruciale wedstrijd naar zich toe getrokken.  Tegenstander Groene Ster was het alles aan gelegen om deze wedstrijd  te winnen, om zodoende rechtstreekse degradatie te voorkomen. OJC daarentegen was bij een overwinning definitief uit de degradatiezone. De wedstrijd begon voor OJC voorspoedig en al in de 7e minuut was het raak door een kopbal van Max Kappen en of dat nog niet genoeg was, in de 32e minuut kopte Rick Wels raak bij een voorzet van Mouad Hassan 2-0. Er was voor OJC geen vuiltje aan de lucht totdat Groene Ster uit het niets scoorde en de ruststand terugbracht naar 2-1.

De tweede helft was goed en wel begonnen of OJC had wederom via een rake kopbal, nu van Tom Pijnenburg, een ruimere voorsprong genomen 3-1. Niets aan de hand zo leek het,  maar in de 64e minuut moest OJC  met tien man verder, door een rode kaart van OJC’er Max Kappen. Het werd nog even billen knijpen, maar door een prachtig schot van net over de middellijn van Rick Wels werd de knock out uitgedeeld 4-1. Dat werd ook de eindstand..

Volgende week de laatste UITwedstrijd van het seizoen.