Door een curieus doelpunt van keeper Jeroen Keeris, ver in blessuretijd, heeft OJC een gelijkspel behaald in zijn laatste wedstrijd van het seizoen.

Bij rust was het nog 0-0, waarbij beide teams kansen hadden om de score te openen. Ook de tweede helft ging gelijk op tot in de 68e minuut. TEC verzilverde een vrije schietkans en maakte de 1-0.

Maar door een alles of niets aanval, waarbij keeper Jeroen Keeris mee naar voren ging, bepaalde OJC uiteindelijk de eindstand op 1-1. Een verdienstelijk resultaat tegen de ploeg uit Tiel, dat nog voor promotie mag voetballen.

Met een 13e plek wordt dit seizoen enigszins kleurloos afgesloten. OJC kon niet echt het verschil maken en moest zelfs nog enige tijd voor degradatie vrezen. Volgend seizoen met een gedeeltelijk aangepaste selectie weer een nieuwe ronde met nieuwe kansen.