Op zaterdag 29 juni staat er een sportief spektakel op het programma: het Spirit 4×4 Beachvolleybaltoernooi. Dit toernooi vindt voor de 18e keer plaats, dit keer op de prachtige beachvolleybalvelden aan de Groote Wielen in Rosmalen (naast het Rodenborch College) en belooft een dag vol zon, zand en sportieve strijd te worden.

Het toernooi biedt plaats aan verschillende categorieën: dames, heren en mix; zowel voor gevorderden als voor beginners. Dit betekent dat er voor iedereen een geschikte categorie is om aan deel te nemen, of je nu een doorgewinterde volleyballer bent of gewoon voor de gezelligheid mee wilt doen.

De wedstrijden beginnen om 10:00 uur en duren tot in de namiddag. Naast de sportieve inspanning is er ook volop gelegenheid om te genieten van het mooie weer en de gezelligheid rondom de velden. Er zijn eet- en drinkkraampjes aanwezig, zodat toeschouwers en deelnemers tussendoor kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Inschrijven voor het toernooi kan nog tot en met dinsdag 11 juni via de website spiritvolleybal.nl/evenementen. Zorg dat je er op tijd bij bent, want het belooft een populaire en drukbezochte dag te worden. Voor meer informatie en het volledige programma kun je terecht op de website of contact opnemen met de organisatie.

Doe op 29 juni mee met het Spirit Beachvolleybal toernooi en beleef een dag vol sportieve hoogtepunten, plezier en zomerse sferen. We zien je graag op het zand!