Wie onze bibliotheek in Rosmalen vaak bezoekt kan het niet zijn ontgaan: de afgelopen maanden hebben we flink verbouwd! Na bijna 15 jaar vonden we het tijd om ons interieur op te frissen. Op donderdag 6 juni om 17.00 uur heffen we samen met wethouder Roy Geers en directeur van Huis73 Nan van Schendel het glas op onze vernieuwde bibliotheek.

Wat is er allemaal veranderd?

We hebben een volledig nieuwe voorleesruimte op onze benedenverdieping. Eén die nog beter aansluit bij onze jeugdafdeling. Er zijn nieuwe servicebalies geplaatst, nog meer studeer- en werkplekken gerealiseerd en we beschikken voortaan over een afgesloten cursusruimte. En waar we echt trots op zijn: onze Young Adult Lounge. Een uitnodigende plek voor jongeren direct bij binnenkomst. Met een lekkere bank om op te chillen en alle Young Adult boeken binnen handbereik.

Wanneer?

Datum: Donderdag 6 juni | 17:00 uur | Bibliotheek Rosmalen (Perron-3), Hoff van Hollantlaan 1