Op zaterdag 1 juni 2024 geven de Duketown Ladies een benefietoptreden voor het evenement Bella4Boaz. Op deze middag wordt in Fort Isabella te Vught van 14.00-17.00 uur een groots programma gepresenteerd om geld in te zamelen voor de ziekte van Duchenne. De Duketown Ladies verzorgen een muzikaal intermezzo rond 15.15 uur in de Muziekkiosk, Reutsedijk 10, 5264 PC Vught. www.bella4boaz.nl www.duketownladies.nl

Ziekte van Duchenne

De ziekte van Duchenne is een ongeneeslijke en progressieve ziekte, waarbij de spieren langzaam hun kracht verliezen. De ziekte komt voornamelijk bij jongens voor, zo ook bij Boaz, een 4-jarige kleinzoon van een van de bewoners van Fort Isabella. Er zijn diverse acties opgezet om geld in te zamelen voor deze stichting, waaronder het evenement Bella4Boaz.

Bella4Boaz

Bella staat voor Fort Isabella, waar het evenement plaatsvindt: Reutsedijk 10, 5264 PC Vught. De ouders van Boaz zullen informatie verstrekken over de ziekte van Duchenne en de gevolgen daarvan. In de Muziekkiosk worden enkele optredens gegeven, waaronder door Vught Vocaal en Duketown Ladies. Medewerkers van Museum Fort Isabella geven een gratis rondleiding op dit prachtige historische terrein. De horeca verzorgt hapjes en drankjes.

Barbershopkoor Duketown Ladies

Barbershopkoor Duketown Ladies uit ’s-Hertogenbosch is een enthousiaste groep dames die het barbershop zingen een eigentijdse en kleurrijke invulling geeft. Barbershop is een vorm van close harmony met makkelijk in het gehoor liggende liedjes, voornamelijk in het Engels en Nederlands met speciale arrangementen. Er wordt 4-stemmig a capella gezongen. Het koor is opgericht in 2009 en bestaat uit 20 leden.