Op zondag 23 juni is het zover! Precies op die dag tikt voetbalclub Maliskamp de 90-jarige leeftijd aan. Inmiddels dus echt wel een nestor, maar eentje met volop vitaliteit in alle opzichten.

In 1934 verscheen de club aan het firmament. Over de oprichting bestaat uit die periode een   2-tal verhalen. Feit is dat de club al die tijd vol in het leven heeft gestaan, ook al was het in  1956 – 1957 even kantje boord toen er een tekort aan spelers en daarmee opheffing dreigde.  Nu telt de club 6 seniorenteams en komen er elk weekend nog eens 28 jeugdformaties binnen de lijnen. Al jaren start en eindigt Loopgroep Rosmalen (LGR) de trainingen op sportpark Maliskamp. En ook de buitenschoolse opvang heeft tegenwoordig zijn onderkomen op de accommodatie van de voetbalclub.

Vreugdeuitbarstingen bij kampioenschappen, intens verdriet bij het ontvallen van gerespecteerde en gewaardeerde leden, ontroostbaarheid bij degradaties, de club beleefde het allemaal. Meerdere generaties ondervonden de emotionele kanten die gepaard gaan met het verenigingsleven en inherent kunnen zijn aan het beleven van de voetbalsport. Prestatief en recreatief.

Om terug te kijken, zeker ook om te genieten van het heden en misschien ook om eens vooruit te blikken naar de toekomst, organiseert de club een heuse reünie. Alle leden en oud-leden van toen en nu zijn welkom op zondag 23 juni aanstaande bij Maliskamp. Tussen 15.00 uur en 20.00 uur is het clubhuis geopend voor een babbeltje, een terug- of vooruitblik, maar bovenal voor gezelligheid.

Zij die willen deelnemen, kunnen zich aanmelden via reunie90@maliskamp.nl. Dat kan nog tot en met zondag 16 juni. Er wordt vervolgens gevraagd een bijdrage over te maken van € 9,90 per deelnemer. Daarvoor ontvangt men 3 consumpties en worden er hapjes verstrekt.