We nodigen iedereen graag uit voor de feestelijke expositie van Old Skool, New Skool in De Haar; het gemeenschapshuis van Haren. Deze bijzondere expositie is de afsluitende avond van een uniek project waarin jongeren en ouderen de afgelopen weken hebben samengewerkt. De expositie vindt plaats op 14 juni van 19.00 uur tot 21.00 uur. Met gezellige live-muziek en een drankje!

Project Old Skool, New Skool

Afgelopen weken hebben de 15 Harense deelnemers van Old Skool, New Skool met verschillende kunstenaars gewerkt. Iedere week was een verrassing en stond er een andere culturele activiteit op het programma. Fotografie, tekenen en schilderen, graffiti en het creëren van portretten van elkaar.

Ze zijn de uitdaging aan gegaan en hebben dingen gedaan die ze nooit verwacht hadden te doen en/of te kunnen. De jonge en oudere deelnemers hebben elkaar geïnspireerd, elkaar beter leren kennen en hebben vanaf de eerste avond als een warme groep samengewerkt en dat zó dicht bij huis!

Een verbinding tussen generaties

Het doel van “Old Skool, New Skool” was niet alleen het creëren van kunst, maar ook het bevorderen van een sterke gemeenschap door generaties met elkaar te verbinden. De deelnemers hebben elkaar, zichzelf en hun creatieve potentieel op een unieke manier ontmoet. Het resultaat van deze samenwerking wordt nu gepresenteerd in een prachtige expositie, waar de creatieve werken van alle deelnemers te bewonderen zijn. Dit project is tot stand gekomen door samenwerking tussen ONS welzijn, Oss Cultureel en de gemeente Oss.

Feestelijke opening

De expositie wordt om 19.00 uur door de burgemeester Wobine Buijs geopend en zal muzikaal worden omlijst door professionele muzikanten. Wij nodigen alle inwoners van Haren en omgeving uit om dit feestelijke moment met ons te delen. De expositie is een reflectie van de prachtige samenwerking tussen jong en ouder in het dorp en laat zien wat er mogelijk is wanneer verschillende generaties elkaar ontmoeten en samenwerken.

Locatie: De Haar, Haren  Datum: 14 juni Tijd: 19:00 – 21:00 uur. Voor meer informatie over de expositie en het project kunt u contact opnemen met Juul Veraa