OJC start komend seizoen met een tweejarige pilot met een aparte categorie voor meiden onder 11 jaar (MO11). Tot nu toe speelden meiden van deze leeftijd in gemengde teams met de jongens; pas vanaf hun 12e jaar speelden ze in de MO13.

Meiden van 10 en 11 jaar (geboortejaren 2014 en 2015) krijgen de keuze of ze bij de jongens blijven spelen, of in de nieuwe categorie MO11. Blijven voetballen in een gemengd team betekent voor meiden die op hoog niveau willen voetballen dat ze hun talent beter kunnen ontwikkelen. Andere meiden hebben meer plezier in het voetballen met en tegen andere meisjes. OJC komt hiermee tegemoet aan een behoefte uit deze leeftijdscategorie en hoopt tegelijkertijd het aantal voetballende meiden bij OJC te verhogen.

Voor meiden die eens willen proberen of voetballen iets voor hen is, vindt er op zaterdag 15 juni van 10:30 – 11:30 uur een clinic plaats. Deze clinic is gratis voor alle geïnteresseerde meiden uit de geboortejaren 2012 t/m 2015.

Aanmelden kan via meisjes_pupillen@ojcrosmalen.nl.