Zondag 16 juni j.l. stond de vijfde triathlon in Rosmalen op de kalender, die ook, net zoals voorgaande jaren vele honderden deelnemers telde uit binnen- en buitenland en na jaren stil te hebben gelegen, was de wedergeboorte in 2019 weer een groot succes.

De centrale plek tijdens dit evenement was, net zoals bij vorige afleveringen het strand, dé plek waar de deelnemers werden gestart en waar ook gewisseld werd tussen de disciplines van de triathlon en de plaats om de deelnemers aan te moedigen.
Na het zwemmen, fietsen en lopen werden alle deelnemers door de grote menigte toeschouwers bij de finish ingehaald.
Dankzij de sponsoren en meerdere organisaties was het ook dít jaar weer mogelijk deze vijfde triathlon Rosmalen te houden.

Tekst en foto’s Ted van der Loo  –  www.ros-tvkrant.nl  –  ROS App