De maand Juli en de eerste helft van augustus is de Melkfabriek mijn werkdomein.

Ik hou ervan om in een lege ruimte te beginnen en kijken wat zich ontwikkelt, geen vastomlijnd plan, de tijd nemen voor dingen, me die ruimte eigen maken.

Bij het neerzetten van mijn spullen voel ik al dat de ruimte van de Melkfabriek mij energie geeft. Ik heb iets met kunstenaarsinitiatieven, het geeft mij die spirit waar voor mij kunstenaarschap om draait, we gaan het meemaken.

Ik wil me richten op Beeld- Woord- Klank- Muziek, mede in de context van een project wat ik vorm wil geven. Gaandeweg komen misschien in dit proces andere mensen in beeld en wil ik ook kijken of er momenten zijn dat ik de deur open zet voor publiek.

Kijk op mijn site onder de kop Project Nu 2024, voor meer informatie.

Frank Malcorps  frankmalcorps.nl