Café Brein Den Bosch is een trefpunt voor mantelzorgers (partners, familieleden en vrienden) en getroffenen van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). In elke bijeenkomst staat een onderwerp centraal dat in een ontspannen sfeer wordt toegelicht.

Veel mensen die getroffen zijn door hersenletsel ondervinden problemen op het gebied van intimiteit en seksualiteit. Geen zin meer hebben, voortdurend seksueel getinte opmerkingen maken, niet kunnen verdragen dat iemand je aanraakt, je schamen voor je deels verlamde lichaam of niet meer in staat zijn tot intiem contact. Deze gevolgen kunnen problemen veroorzaken in je relatie of in intiem contact. Een onderwerp waar niet iedereen makkelijk over kan praten en waar helaas nog steeds een taboe op rust.

Ingrid van Kempen is GZ psycholoog en seksuoloog en gaat deze avond in op wat de oorzaken en gevolgen zijn. Hoe ga je om met de veranderingen? Ook zijn er dingen die je misschien opnieuw moet gaan overwinnen. En hoe ga je als  partner om met de veranderingen?

U kunt zich aanmelden en voor informatie via ons e-mailadres: cafebreindenbosch@gmail.com. Mocht dit niet lukken dan bent u uiteraard ook van harte welkom. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Donderdag 26 september | Tijd: 19.30 – 21.00 uur, inloop vanaf 19.00 uur

Locatie Activiteitencentrum Duinendaal, Eerste Rompert 5 ’s-Hertogenbosch. Duinendaal is herkenbaar aan de puntdaken, parkeren kan voor de ingang

Geef een reactie