Zaterdag 21 september organiseert stichting Chaja een bijzondere dag waarop haar diverse activiteiten letterlijk op het podium worden gezet. Chaja, opgericht met een heldere visie gericht op het leven en niet op de ziekte, biedt creatieve manieren om kanker te verwerken. Tijdens de deze dag krijgen bezoekers een uniek inkijkje in het Open Atelier, Dansen voor je Leven, Spelen voor je Leven en het Chaja Koor. Deze activiteiten bieden deelnemers een veilige plek om op een creatieve en verbindende manier steun te vinden bij elkaar, zonder altijd de nadruk te leggen op de ziekte.

Chaja bestaat al jarenlang en trekt een grote groep deelnemers die de kracht van creativiteit benutten om moeilijke levensfasen te doorstaan. Bezoekers van de stichting vinden niet alleen steun in de activiteiten, maar ook in elkaar. De sfeer van verbondenheid en begrip zorgt voor een unieke ervaring, waarin niet altijd over kanker hoeft te worden gesproken.

Oproep aan jonge mensen en gezinnen

Hoewel Chaja veel vaste bezoekers heeft, is de stichting op zoek naar manieren om ook jonge mensen en gezinnen te bereiken. Kanker treft namelijk iedereen, ongeacht leeftijd. Op deze speciale dag is er een mogelijkheid om mee te denken over hoe Chaja haar aanbod nog beter kan afstemmen op jongere doelgroepen en gezinnen. Heb je ideeën over hoe wij dit kunnen vormgeven? Of wil je hier op een andere manier een bijdrage aan leveren? Kom dan naar onze Chaja-dag en laat van je horen.

Stichting Chaja nodigt je van harte uit om samen na te denken over een toekomstig aanbod dat passend is voor alle leeftijden. De deur staat open voor iedereen die wil meedenken, bijdragen of simpelweg meer wil leren over wat Chaja doet.

Meer informatie

Heb je vragen of ideeën? Laat het ons gerust weten via stichtingchaja@live.nl of bezoek onze website voor meer informatie. Samen bouwen we aan een toekomst waarin creativiteit een steun kan zijn voor iedereen die met kanker wordt geconfronteerd.

Bezoek onze website: stichtingchaja.nl

Geef een reactie