Op zondag 8 september was wederom het KOM festival in Rosmalen. We stonden er als hobbyclub Willibrord en Rosmalen wederom, naast de Lambertuskerk waar de kaarsjes werden uitgedeeld. Hoewel erg winderig was er toch veel belangstelling voor al onze zelfgemaakte spullen, vooral de papieren bloemen gingen vlot over de toonbank. Er is weer veel geld opgehaald wat we mogen overmaken naar dit keer 3 goede doelen:

STICHTING ANA INSAN VLUCHTELINGEN

Stichting Ana Insan streeft naar een samenleving waarin burgers in harmonie met elkaar in interactie kunnen komen en zodoende bij te dragen aan een soepele integratie van vluchtelingen  in Nederland. Een aantal van hen is op donderdag in Rosmalen aan de slag en hebben zondag ook meegeholpen.

KIKA KINDEREN KANKERVRIJ

100% genezing van kinderkanker, dát is ons doel.

DREAM4KIDS

Dream4Kids organiseert samen met vrijwilligers unieke Droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar met een trauma. Deze kinderen verliezen vaak het vertrouwen in zichzelf en de wereld om hen heen.

Met onze inspanningen kunnen we ons steentje bijdragen aan DOEN, om ons christelijk geloof uit te dragen. Hobbyclub Willibrord en Rosmalen

Geef een reactie