Nieuws

HET SMAKENRAD EEN GROOT SUCCES

Het Smakenrad, het reuzenrad in Den Bosch dat nog tot 30 augustus te vinden is op de Pettelaarse Schans, is een Horeca-initiatief die de werelden van heerlijk genieten van de lekkerste gerechten graag combineert met het mooiste uitzicht over de Zuiderplas, de Bossche Broek en de binnenstad.
Een groot succes was het viergangendiner van sterrenchefkok Soenil Bahadoer, die deze maand nogmaals terug zal keren en ook zal Dennis Middelkoop van de partij zijn en vanwege het grote succes wordt nog gezocht naar een derde sterrenchefkok.

Het Smakenrad gaat echter vanaf begin augustus draaien in Berlijn, vandaar dat men nu de laatste hand legt aan een nieuw rad, dat is opgebouwd naast het Smakenrad en ook al bijna is volgeboekt.

Tekst en foto’s: Ted van der Loo
Zie ook www.thuisinhetnieuws.nl

Geef een reactie