Nieuws

Rondje Coudewater deel 15 .. het grote opruimen !

Het lijkt de laatste dagen of ze zijn begonnen met het grote opruimen oftewel oogsten van de enorme bergen puin die er op diverse plaatsen nog liggen. Terwijl ik dacht dat het laatste

pand gesloopt was is er recht tegenover het voormalige hoofdkantoor toch nog een gebouw ten prooi gevallen aan de slopershamer. Sinds afgelopen week is er een steenvergruizer aangekomen die samen met een graafmachine en shovel deze berg puin te lijf gaat.

Verder is op het terrein de “bunker” inmiddels zo goed als opgeruimd en is er een mooi zwembad ontstaan waar nog de laatste stukjes muur staan maar volgens de machinist was het het komend weekend allemaal keurig weg.

Ik kan er nog geen genoeg van krijgen dus tot de volgende aflevering.

Tekst en foto’s: Herman Hubers