Denkt u zeldzame boeken (bijvoorbeeld (staten)bijbels, oude (hand ingekleurde) atlassen, geïllustreerde werken, reisboeken, etc., handschriften, of documentatiemateriaal uit de Tweede Wereldoorlog, oude brieven, foto’s, ansichtkaarten of prenten in uw bezit te hebben?

Schroom dan niet om langs te komen voor een taxatie bij de in den lande bekende taxateur van oude boeken Arie Molendijk uit Rotterdam. Meer dan 2000 taxatiedagen heeft hij inmiddels op zijn naam staan. Tot zelfs in Canada, de Verenigde Staten, Australië, etc. is hij op dit gebied een (internationaal) begrip.

De taxaties vinden alleen plaats op deze taxatiedag, dus niet middels foto’s, telefoon of per mail. Kosten voor een taxatie zijn 5 euro van 1 tot ca. 10 boeken of seriewerken. De taxatiekosten van grotere partijen/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren van 25 tot 50 euro.

U bent van harte welkom in het Koetshuis van het Kasteel aan het Kasteel 4 in Heeswijk-Dinther op donderdag 11 juli van 14.00 tot 16.30 uur. Informatie niet bij het kasteel.

Zie onze site www.molendijkboeken.nl

Wij staan u heel graag te woord eventueel voor verkoop of inbreng voor de veiling. Iedereen is van harte welkom !!!!

LAAT UW KOSTBARE BOEKEN NIET VERLOREN GAAN !!

Een deskundige restauratie indien nodig is zeker op zijn plaats voor zeldzame boeken.