Van 3 augustus tot en met 7 augustus is het Kermis in Rosmalen op het Gildeplein. Dit jaar komen grote attracties zoals de Turbo Polyp en de Ultimate weer naar Rosmalen. Natuurlijk ontbreken klassiekers als de fotoschietsalon, autoscooters en de draaimolen ook niet. Tussen alle attracties door kan er natuurlijk genoten worden van alle lekkernijen die de kermis te bieden heeft.

Extra entertainment voor de kinderen

Op 4 augustus komen de karakters van Toy Story naar het Gildeplein voor een Meet&Greet. Wil jij altijd al op de foto met Buzz & Woody, dan is dit jouw kans. Buzz & Woody zijn rond 15.00 uur op Het Gildeplein.

Vuurwerk

Traditiegetrouw sluiten we de kermis op woensdagavond 7 augustus af. Vanaf 22.00 uur is een spetterende vuurwerkshow op het Gildeplein te zien. We adviseren je om tijdig aanwezig te zijn. Wanneer het te droog is, gaat de vuurwerkshow niet door. Houd de Facebookpagina van de Bossche Kermissen in de gaten voor het laatste nieuws.