Traditie getrouw wordt er op woensdag van de KVW een pretpark bezocht en omdat vorig jaar de schoolgroepen 5 t/m 8 hun uitstapje hebben gemaakt, mochten de jongsten vandaag, woensdag 14 augustus, met de bussen mee en ging de reis naar Safaripark de Beekse Bergen.

In verband met de herkenbaarheid was het verplicht het oranje SJV T-shirt te dragen tijdens deze uitgaansdag en door de bushoofden werd daar streng op toegezien: geen oranje T-shirt dan ook geen toegang tot het park.

Centraal in het park had de SJV een post ingericht, herkenbaar aan de SJV-vlag en SJV-ers in oranje T-shirts en ook was de eigen EHBO post aanwezig.
Iedere groep kreeg ook een uitgebreide bus safari aangeboden.

Voor de schoolgroepen 5 en 6 was er een Wipe-out op het terrein van HSV Gryphons van 9.45 tot 16.15, terwijl de schoolgroepen 7 en 8 na hun Wipe-out van 9.45 uur, golddiggers op het programma stond van 13.30 tot 16.00 uur op het Johan van Vladerackenpark.

Tekst en foto’s Ted van der Loo
Meerdere foto’s zie www.thuisinhetnieuws.nl