Op 21 mei komt er een heel bijzonder album uit van the Raiders of the Last Corvette. De primeur met verschillende tracks hebben we bij PunT NL op Ros Radio op maandag 10 mei.

The Raiders of The Last Corvette ontstonden in de jaren tachtig als afsplitsing van de band Vitesse. Met o.a. zanger Anton Verhagen, toetsenman Otto Cooymans en de Duitse gitarist Karl Buskohl (alias Carl Carlton) scoorden zij een bescheiden hit met My way home. Bij echte muziekliefhebbers is het echter nog altijd een naam die magisch klinkt. Voor hen is er goed nieuws. Dankzij de niet aflatende inzet van Ton Odijk is er binnenkort bijzonder nog niet eerder gehoord materiaal.

Bertie Roovers ontvangt in zijn radioprogramma PunT NL op ROS Radio Ton Odijk en belt me enkele direct betrokkenen. Een bijzonder uitzending die je zeker niet mag missen!!

Te beluisteren via Ziggo kanaal 43, Trines kanaal 532 en via www.ros-radio.nl