We zijn trots op onze prachtige en eeuwenoude binnenstad. Waar je ook komt en wie je ook bent, je wordt gastvrij ontvangen. Een fysiek bezoekersloket is daarbij een vanzelfsprekend visitekaartje. Dat vinden mensen in de Moriaan aan de Markt. Vrijdag 9 juli is de Moriaan weer open onder de naam VVV Visit Den Bosch. Op de foto Hilda van de gemeente Den Bosch geeft samen met wethouder Mike van Geld uitleg aan de pers over vernieuwde VVV Visit.

Bij het bezoekersloket VVV Visit Den Bosch kunnen mensen terecht voor een gratis stadsplattegrond, informatie over actuele culturele activiteiten, het kopen van wandel- en fietskaarten. Verder helpen de vrijwilligers de bezoekers met informatie, bijvoorbeeld welke plekjes een bezoek meer dan waard zijn.

De openingstijden van het bezoekersloket zijn als volgt:

1 april tot en met 31 oktober: zondag van 11.00 – 15.00 uur, maandag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur

1 november tot en met 31 maart: zondag en maandag van 11.00 – 15.00 uur, dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur

Foto’s: Henk van Esch