1585 euro zamelden Ladies’ Circle Bossche Parels in met de verkoop van 1600 oliebollen en 148 banketstaven van bakker Royal. Het geld wordt gedoneerd aan Maatschappelijke Opvang Den Bosch. Het goede doel dat Bossche Parels dit jaar financieel ondersteunt.

Vanaf de start van de verkoop, eind november, draaide het netwerk van Ladies’ Circle Den Bosch op volle toeren om zoveel mogelijk banketstaven en oliebollen te verkopen. Er werd zelf een interne prijs ingezet voor de lady die het meeste verkocht om zo nog meer geld in te zamelen voor het goede doel. En dat heeft geleid tot een mooi resultaat. Er werden 148 banketstaven verkocht en 163 zakken oliebollen. De volledige opbrengst van 1585 euro wordt gedoneerd aan Maatschappelijk Opvang Den Bosch.

Ieder jaar selecteert Bossche Parels een lokaal goed doel om financieel te ondersteunen middels diverse acties. Bestuursjaar 2021/2022 wordt geld ingezameld voor Maatschappelijke Opvang (MO) Den Bosch. Zij bieden opvang en begeleiding in verschillende vormen.

Ladies’ Circle Bossche Parels

Ladies’ Circle Bossche Parels is een serviceclub van enthousiaste dames uit de omgeving van ’s-Hertogenbosch. Persoonlijke groei en ontwikkeling, netwerk en vooral gezelligheid verbinden ons. Samen zetten wij ons in om meer glans te brengen in het leven van mensen die dat nodig hebben. De visie is dan ook dat we met de Bossche Parels meer bereiken dan alleen. Door vriendschap en betrokkenheid helpen we elkaar en een ander. Wij richten ons met name op lokale en regionale doelen. Daarvoor zamelen we niet alleen geld in, maar organiseren we ook handen-uit-de-mouwen acties.