De organisatoren van de festiviteiten rond het 70 jarig bestaan: Peter Lammers en Jan Doremalen hadden aan alles gedacht en groot uitgepakt met diverse artiesten en podia, enz enz enz, maar helaas waren ze een ding vergeten: “EEN ZON OVERGOTEN DAG, maar ja, dat is makkelijk praten achteraf, maar dat deed gelukkig niets af aan de kramen, verenigingen en artiesten die, ondanks het slechte weer voor topoptredens zorgden in centrum Rosmalen.

Om alle medewerkenden op te noemen, neemt teveel plaats in, dus zult U als kijker het met de foto’s moeten doen en krijgt U toch een indruk hoe goed de organisatoren het bedoeld hadden om op de 70ste verjaardag van HEVO voor de dag te komen, vandaar dat ik wil eindigen met alsnog: ” H A R T E L I J K  G E F E L I C I T E E R D “

Tekst en foto’s Ted van der Loo