Voor jongeren van 17 jaar en ouder komt OJC ROSMALEN met een nieuwe voetbalvorm: een (voorlopig) interne competitie, 7-tegen-7 op een half veld, op de vrijdagavond.

Deze competitie voorziet in de behoefte van veel jongeren die wél willen (blijven) voetballen, maar zich niet (meer) willen of kunnen vastleggen op vaste trainingsmomenten per week, bijvoorbeeld vanwege een drukker wordende agenda (studie, bijbanen, relaties). Om te voorkomen dat deze jongeren om die reden helemaal stoppen met bewegen, biedt OJC hen de mogelijkheid mee te spelen in een ‘vriendenteam-competitie’ op de vrijdagavond. Wél een lekker potje voetbal en een gezellige ‘derde helft’, géén wekelijkse trainingen.

Iedereen tussen de 17 en de 30 kan zich hiervoor inschrijven, zowel jongens als meiden, ook jongeren die nog geen lid zijn van OJC.

Een team bestaat uit zo’n 10 spelers. Er wordt gespeeld op een half veld, 7 tegen 7, twee keer 25 minuten. Er mag doorlopend worden gewisseld, en er is geen scheidsrechter of spelbegeleider. De wedstrijden beginnen om 19:00 en 20:00 uur en duren twee keer 25 minuten. Elk team speelt in de regel twee wedstrijden per drie weken. Er zijn geen trainingen.

Zodra er voldoende aanmeldingen zijn om zes teams te kunnen vormen, start deze competitie. Aanmelden kan (individueel, met een paar vrienden of met een volledig team) door te mailen naar 17plus@ojcrosmalen.nl. Ook voor meer informatie kunnen geïnteresseerden daar terecht.