Kapotte lantaarnpaal, een losse stoeptegel of zwerfvuil? Meldingen en tips over de openbare ruimte geeft u eenvoudig aan ons door via het online meldingsformulier. Via dit formulier maakt u snel en makkelijk een melding en stuurt u een foto van de situatie mee.

Op de meldingenkaart staan alle openstaande meldingen in ‘s-Hertogenbosch. Klik op die afbeelding  om naar de meldingenkaart te gaan. Controleer, voordat u een melding maakt, wat er al aan ons is doorgegeven. Hiermee voorkomen we dubbele meldingen.

Melding maken

Maak uw melding bij voorkeur via het online meldingsformulier. Dit formulier stelt specifieke vragen, waardoor uw melding meer informatie bevat. Maakt u vaker een melding? Dan is het handig om het meldingsformulier toe te voegen aan het beginscherm van uw tablet of smartphone. Per jaar ontvangen we zo’n 43.000 meldingen. Wij beoordelen elke melding.

Lukt het niet om uw melding via het online meldingsformulier te maken? Dan kunt u uw melding ook via de BuitenBeter app of telefonisch aan ons doorgeven. Het meldpunt is op werkdagen tot 17.00 uur bereikbaar via (073) 615 55 55. Wilt u na deze tijd toch een medewerker spreken? Luister dan het bandje af en maak uw keuze. 

Uw melding wordt binnen 24 uur toegevoegd aan onze meldingenkaart. Wij streven er naar uw melding binnen 14 dagen af te handelen.  Elke melding wordt geregistreerd onder een uniek meldingsnummer. Dit nummer vindt u terug in de ontvangstbevestiging van uw melding. Houdt het meldingsnummer bij de hand als u contact met ons opneemt.