Het was op 28 september j.l. alweer 40 jaar geleden dat door Toon en Thea van Balkum en Tiny en Cato van Griensven deze actieve club “Trug Nor Vruuger” werd opgericht en telkens weer probeert men de mensen te vermaken met hun leut en jolijt.

Zondag 15 oktober werd er in de Kentering eerst even 1 minuut stilte gehouden i.v.m. het overlijden van Joop Jansen en daarna werd er teruggekeken op die 40 jaar door middel van de nodige foto’s uit het verleden en na de zeer vertrouwde muziek van de leden van “Trug Nor Vruuger”, droegen CC De Kèpkes en zanger Dave Louis ook hun steentje bij, terwijl de presentatie van deze enigszins feestelijke middag in goede handen was van Hans Eijkemans, die als tonprater veel podium ervaring heeft opgedaan met zijn altijd vlotte en humoristische babbel.

Tekst en foto’s Ted van der Loo