Vrijdag 3 november 2023, “de Ontmoeting”

SeniorWeb Rosmalen organiseert samen met HEVO een presentatie over zorgautomatisering in de thuissituatie.

Wie het fijn heeft thuis, wil daar graag blijven wonen. Ook als dat soms iets lastiger gaat, door een beperking of simpelweg de onvermijdelijke ouderdomskwaaltjes. Wij geloven erin dat mensen met hulp van naasten en ondersteuning van hulpmiddelen en technologie (langer) comfortabel thuis kunnen blijven wonen. Dat willen we tonen met  een presentatie door T-Huiz.

T-Huiz, een initiatief van BrabantWonen en BrabantZorg heeft expertise op dit terrein en is bereid u in een presentatie van 1,5 uur te informeren over wat er allemaal mogelijk is. Ook kunt u daadwerkelijk  kennis maken met diverse toepassingen.

Op vrijdag 3 november van 14.00 uur tot ca. 15.30 uur bent u van harte welkom in het HEVO gebouw “de Ontmoeting” , Tulpstraat 2-4 in Rosmalen.  Deelname is gratis. Koffie of thee wordt door HEVO aangeboden.

U kunt zich aanmelden door te bellen naar tel. 06 20 35 63 66 of via onze website:

www.seniorwebrosmalen.nl

U kunt ook gewoon binnenlopen maar dan geldt: vol is vol.