Het TOP 2000 Café Rosmalen gaat voor de 2e keer plaatsvinden. Wederom van 27 tot en met 30 december a.s. in de Blauwe Zaal van De Kentering. Met ook deze keer de TOP 2000 quiz.
Aanmelden hiervoor kan vanaf nu.
Hoe leuk is ’t om met een vriendenclubje, je sportclub, vereniging, stichting of zo maar een groepje mee te doen. Deelname is gratis.
Het is hilarisch, spannend en gezellig om je popkennis te meten met teams die allemaal een andere achtergrond hebben en verschillend gevormd zijn.
De TOP 2000 quiz gaat op alle dagen aan het begin van de avond plaatsvinden. Met voorrondes op 27, 28 en 29 december. De finaledag is vrijdag 30 december.
Elke ronde duurt niet veel langer dan een half uurtje. Teams bestaan uit twee personen en per ronde kunnen er maximaal vier teams meedoen. Dus het aantal inschrijvingen is beperkt.
Uit elke ronde komt één winnend team, dat zich plaatst voor de finale op vrijdag 30 december. En gewoon meedoen is al leuk, en zelfs het ‘Lucky loser’-team van de voorrondes komt in de finale.
De winnaar van de finale mag zich een jaar lang TOP 2000 quizkampioen van Rosmalen noemen en wint tevens twee gratis kaartjes voor Welcome to Satisfaction, dat zaterdag 13 januari 2024 plaatsvindt in De Kentering.

Wil je meedoen ? Meld je dan via www.satisfactionrosmalen.nl