Er was voor OJC veel aan gelegen deze wedstrijd, in ieder geval niet te verliezen. Dat het uiteindelijk wint en 3 punten oplevert, is meer dan menigeen had verwacht.

De eerste helft leverde aan beide kanten kansen op, maar gescoord werd er niet. De tweede helft ging redelijk gelijk op. waarbij het venijn in de staart zat. OJC nam in de 76e minuut brutaal de leiding door een doelpunt van Dennis van Meurs 1-0. Invaller Nigel van Weerd scoorde vlak voor tijd via een counter de 2-0.

Door deze overwinning stijgt OJC naar plek 13 en krijgt weer aansluiting met de middenmoot.

De eerstkomende wedstrijd is weer een thuiswedstrijd. Het net boven OJC geplaatste TOGB komt op bezoek. Te hopen valt dat OJC de huidige vorm na de winterstop kan doorzetten.

In ieder geval belooft het wederom een spannende wedstrijd te worden.